2016. jún 09.

Legalább adjunk esélyt az életnek!

írta: Kata Vank
Legalább adjunk esélyt az életnek!

vedooltas 

Amikor a kislányomat vártam, akkor kezdődött felerősödni az oltásellenesség. Akkoriban még nem volt net minden háztartásban, de az írott sajtó útján elég sok információhoz, vagy tévinformációhoz lehetett jutni. Oltás ellenesek, és mellette állók feszültek egymásnak, azt gondolva, hogy annak van igaza, aki hangosabban kiabál. Szerettem volna elkerülni a kötelező védőoltásokat, mert féltem. Olyan mennyiségű információ hömpölygött már akkoriban is, hogy úrrá lett rajtam a félelem, és az aggódás. Egyetlen okból tettem ki gyermekemet a védőoltásoknak, nem akartam harcolni védőnővel, orvossal, és a gyerekvédelemmel. A nyugalmunk többet ért. Az összes oltását megkapta. Akkoriban nem jártam még a spiritualitás útján, ezért Istent kértem meg, vigyázzon a kislányomra, és óvja meg őt. Soha semmilyen mellékhatás nem jelentkezett nála, a lehető legjobban, és legjobb kedvvel viselte ezen megpróbáltatásokat, annak ellenére, hogy félt az orvosoktól. 

Azóta eltelt több, mint egy évtized. Az internettel együtt a szabad információáramlás nagyobb lehetőséget kapott. Szinte naponta lehet találkozni oltásellenes írásokkal. Mit okoznak a védőoltások, valójában az emberiség kiirtására vannak, és minden egyéb vélt vagy valós dolgok csak úgy ellenőrzés nélkül világra kerülhetnek. Sokszor még tudományos magyarázat sem kell. Elég egy kellőképpen félelemre alapuló írás, máris több millió ember otthonába kerül be. Sokaknak ennyi éppen elég.  

Egy utazás kapcsán merült fel a kérdés, kellene pár védőoltás. Többek között tífusz, hepatitis A, hepatitis B, Tetanus, vírusos agyhártyagyulladás elleni .... és még sorolhatnám. És ezek "csak" a legszükségesebbek lennének. Én, aki egyébként kerüli az orvosokat, félek és aggódok a sok kötelező oltás miatt, hirtelen szembekerült ezzel a dologgal. ÉS bizony féltem. Mondhatni jobban féltem eme rengeteg védőoltástól, mint maguktól ezen betegségektől. Valahogy tiszta szívvel hiszem, hogy nem léteznek betegségek, nincs olyan, hogy fertőző, és nem lehet semmit sem elkapni. Minden energia. Nem vagyok orvos ellenes, a gyermekem is mindig megkapja a megfelelő orvosi segítséget, bár szerencsére ritkán van rá szükség, és bár az orvosság híve sem vagyok, sosem kockáztatnám az életét azzal, hogy nem adok be neki olyan gyógyszert, amelyet az orvos írt fel. És egyszer csak itt állok, információk ezrével, félelemmel, és legalább hat féle védőoltás javaslattal.

Kértem Isten, sorsot, Univerzumot küldjön nekem segítséget. Tudjak jól és helyesen dönteni, ugyanakkor ne veszélyeztessem sem önmagam, sem másokat, és ne is kockáztassak. És, mint mindig kérésem meghallgatásra lelt, és Isten, sors, Univerzum a lehető leggyorsabban küldte nekem a válaszokat.

Kora reggel volt. Dolgozni indultam. Még volt időm, ezért megálltam, hogy megigyak egy vaníliás kávét. Különleges alkalomkor fogyasztottam eme éltető italt. És ma egy különleges nap volt. Ünnepelni szerettem volna mindent... az elmúlt időszakot az életemben, a várva várt boldogságot, a csodákat, az álmaimat, az álmaim megvalósulását. Boldog voltam. Nagyon boldog. Magamhoz öleltem volna a világot. A kávézóban, bár korai óra volt, nem volt szabad hely. Figyelmes lettem egy szimpatikus idősebb hölgyre, aki egyedül ült egy asztalnál. Megkértem, hagy foglalhassak helyet mellette. Mosolygott. Végtelen nyugalom áradt belőle, és bár látszott rajta, hogy hatvan év körüli lehet, mégis olyan belülről fakadó szépsége volt, amelyet ritkán látni. Egyből az volt a gondolatom, szeretnék majd én is így kinézni annyi idősen, mint most ez a hölgy. Elkezdtünk beszélgetni. Általában én vagyok az a fél, aki hallgat, most mégis én beszéltem. Meséltem neki a gyermekemről, aki meg sem születhetett volna, a rákról, amiből felgyógyultam, a múltamról, a régi és az új életemről, a kutyámról, aki csodával határos módon maradt életben, a családomról, a barátaimról, és meséltem neki a védőoltásokkal szembeni félelmeimről. Mosolygott. Nem éreztette velem, hogy kora reggel van, el kellene, hogy hallgassak, pegid gyakorlatilag a nyakába zúdítottam az életem, a félelmeim.

Kiderült róla, hogy főorvos, aki annak szentelte az életét, hogy meggátolja a különböző betegségek terjedését, az értelmetlen halált.

"Ön azt mondja spirituális úton jár. És vannak így még egy páran a világban, az országban. Mégis rólunk orvosokról azt feltételezik, hogy ki akarjuk irtani az emberiséget a védőoltásokkal. Azt gondolják rólunk, hogy ártani akarunk, hogy az a célunk, hogy a lehető legtöbb ember életét veszítse, feleslegesen terheljük a szervezetet. Pedig mi az életre esküdtünk fel! ÉS az élet védelmére! A legnemesebb foglalkozás, ami ezen a földön létezik, mégis folyamatosan támadnak és vádolnak minket. Képzelje el, ha nem lennének védőoltások. Lehet, hogy sem ön, sem én nem ülnénk most itt, mert valamikor az őseink elhunytak volna fekete himlőben, tüdőgyulladásban, vagy egyszerű megfázásban! És vége lett volna az életünknek úgy, hogy esélyt sem kaptunk volna az életre!

Gyerekbénulás... nem is olyan régen még emberek sokaságát érintette. Képzelje el, ott a kislánya, teljesen egészséges, aztán ennek  köszönhetően, vagy egész életére valamilyen testi fogyatékosságban lesz része, vagy rosszabb esetben vastüdőhöz láncolva kell leélnie a hátralévő életét. Mindezt úgy, hogy egy egyszerű oltással megelőzhető lett volna. Tudja mire képes ez a betegség?   A  legtöbbször tünetmentes vagy enyhe légúti és emésztőszervi tünetekkel zajlik. A bénulásos forma újabb lázkiugrást követően, agyhártyagyulladással és változó kiterjedésű izomgyengeséggel majd izombénulásokkal jár. A bénulás egy izmot is érinthet, de akár nyaktól lefelé minden mozgató idegre kiterjedve légzésbénulást is okozhat. Valóban kockáztatná ezt a gyermekénél? Ön mondta, ismer olyat, aki ennek esett áldozatul. Szerencsés volt, ő csak a lábát húzza, mióta átesett eme betegségen. Én ismerek olyat, aki azóta is vastüdőn él. Életre ítélve... mindig ezt mondja nekem. "Bárcsak annak idején lehetőségem lett volna, hogy megkapjam a védőoltást. Inkább kockáztattam volna, mint, hogy így kelljen élnem!" A hastífusz egyik rettegett szövődménye, a belek átfúródása, ami hasnyálmirigy gyulladást okozhat, és  halálhoz vezet. És ez ellen is van védőoltás. Tetanusz... az izmokat támadja, görcsökkel jár. Olyan erős görcsökkel, hogy az izmok leszakadnak, és képes a gerincet is kettétörni. És ez ellen is van védőoltás!  Kedves! Azt mondja fél a szövődményektől? Nem kell félni, sem ettől, sem a betegségektől. De gondolkodjon egy kicsit másképp. Azt mondja, a védőoltásokkal mérgeket juttatunk a szervezetbe. Gondoljon arra, az életet adjuk önnek! Hiszen, ha elkapja a betegséget meghalhat, de a védőoltás esetében elmondhatja, hogy mindent megtett az életéért! Az életért! Annyi de annyi olyan betegség van, amelyről vajmi keveset tudunk. Kérdezzen meg egy aids-es beteget, ha létezne védőoltás elkerülné azt a szövődményektől való félelem miatt? Kérdezze meg a a barátját, akinek májátültetése volt hepatitis fertőzés miatt. Ha tudta volna, vagy tudott volna erről a betegségről beoltatta volna magát? Vagy inkább választotta volna ezt az utat, fájdalommal, májátültetéssel? Annyi mindent láttam már, és annyi minden részese voltam. Értelmetlen haláloknak. Vírusos agyhártyagyulladás... van ellene védőoltás, mégis évente esnek áldozatul felnőttek és gyermekek ennek egyaránt. Mert van, amikor már túl késő. Mire kiderül, hogy valójában agyhártyagyulladás, addigra már nem tehetünk semmit. 

Tudja a legtöbb oltásemberes csoportot olyan emberek alkotják, akik maguk egyébként megkaptak minden védőoltást. Ott volt Ausztrália. A kormány megelégelte a harcot, és egyszerűen közölte, ne oltasd be a gyermeked, de minden juttatást, és minden egyebet megvonunk tőled! És mi történt? Hirtelen hová lettek a nagy harcosok? Hová lettek az ellenzők? Mert a legtöbb szülő ennek hatására alávetette gyermekét a védőoltásoknak. Most akkor ellenzünk valamit, de a pénzért már nem ellenezzük? Vagy azóta újabb információk láttak napvilágot? A védőoltás ellenzők többsége igazából nem tudja, mit is ellenez. Mert nem látott vírusos agyhártyagyulladásban haldokló gyermeket, vastüdőhöz kötött embert, örök életében mozgásképtelent, és nem látott olyan nagyfokú szenvedést, amely egy tetanusz fertőzéssel jár. Én láttam. És soha nem fogom elfelejteni. Járom a világot az orvosok határok nélkül szervezettel....  én már láttam. És mindig az volt a gondolatom, milyen szerencsések is vagyunk mi itt Európában, hogy nekünk esélyünk van az életre! Nem is olyan régen emberek ezrei haltak meg tüdőgyulladásban. Manapság a gyógyulás majdnem száz százalékos. 

Az internet veszélyes tud lenni. ÉS sokkal veszélyesebb, mint a védőoltás. Ott van a chemtrail. Az újság csak egy kísérletet hajtott végre, mennyire is hiszékenyek az emberek. Hiába hozták nyilvánosságra, hogy kitaláció volt az egész. Ez már senkit nem érdekelt. Azóta önálló életre kelt a történet, és emberek milliói rettegnek az égen lévő fehér csíkoktól.  

Miből gondolja, hogy a védőoltások a gonosztól valók? Higgye el, sokkal több életet mentettek meg, mint amennyi halált okoztak! Azt mondta, nem lehetett gyermeke. Mégis lett egy kislánya. A fogantatása csoda volt, de orvosi segítség kellett a születéséhez, mert császáros baba volt. Ha nincsenek orvosok, sem ön, sem a baba nem éli túl a szülést. Ott volt a kutyája. Most már egészséges. De kellett orvosi beavatkozás, hogy ezt elmondhassa. Meggyógyult a rákból. De ehhez kellett annak a sebésznek a segítsége, aki eltávolította a daganatot a szervezetéből. 

Gondoljon arra, hogy a védőoltásokkal esélyt kaptunk az életre, a megelőzésre! Változtassa meg a gondolkodás módját, és ne féljen! Ne féljen, és ne rettegjen! Miért kellene? Miért kellene meghalni agyhártyagyulladásban, tetanuszban, hastífuszban, ha ezek a betegségek mind megelőzhetők? Energia... igen... ha elhiszi, hogy egészséges marad, akkor egészséges marad... de az emberek többsége azt hiszi nem fertőződhet meg! Ugye érti?

Ne olvasson annyi mindent össze a neten. Vagy, ha már igen, akkor hiteles forrásból tegye azt! Igen... tudom, vannak orvosok, akik neki mennek a gyógyszeriparnak! És többek között árulják a több ezer forintos vitaminjaikat. Ez csak nekem visszásságos?  A vitamin nem a gyógyszeripar terméke? Vagy, ha mi magunk gyártjuk, akkor hasznos, ha más, akkor betegséget teremt, és az emberek kiirtására való?

Ha én oltanám be önt, mert úgy dönt, hogy az utazás előtt önmaga biztonsága érdekében mégis beoltatja magát, nem mondanám el a MELLÉKHATÁSOKAT. Miért  nem? Mert az összes tünetet produkálná. Ön fél. És a félelem a lehető legrosszabb tanácsadó. Küzdjünk és harcoljunk a védőoltások ellen! De akkor előbb tudjuk mi ellen ágálunk! Nem tudjuk mi okozza az autizmust. Sajnos nem tudjuk. Mert ugye ez is napvilágot látott, hogy a védőoltások a felelősek érte. 

                       A védőoltásokkal lehetőséget adunk az életnek! A védőoltásokkal mindent megteszünk az életért! Tegyük meg! És ne utasítsuk ezt el információk, vélt információk, és félelem miatt! Azt mondja az ön életútjában nem szerepel egyik betegség sem. De igazából az sem, hogy a víztorony tetejéről leugorva az összes csontja darabokra törik, és életét veszti. Mégsem ugrana le egy víztorony tetejéről sem! Ugye nem? Azt mondja a védőoltás méreg, én azt maga az élet! "

Átadta a névjegyét, ha meghozom a döntésemet,  hozzá fordulhatok bizalommal. Elgondolkodtam a mondatain, elgondolkodtam az érvelésén. Nem tehetek mást, csak arra kérem az égieket segítsenek nekem a lehető legjobb döntést meghozni ezzel kapcsolatban. A lehető legjobb döntést. És kérem őket, tudjam letenni a félelmet.  

Szólj hozzá

halál betegségek félelem csoda megelőzés védőoltás orvosok