2021. feb 12.

Fideszes politikust keresek házasságkötés céljából!

írta: Kata Vank
Fideszes politikust keresek házasságkötés céljából!

Szeretnék házasságot kötni egy Fideszes politikussal, lehetőleg olyannal, aki közel áll a tűzhöz, még közelebb a mézesbödönhöz.

rings-3495856_1280.jpg

A célom másfélmilliárdos hitel felvétele, bár jobb lenne, ha csak felvennem kellene, és visszafizetnem nem, de egye fene, visszafizetem.

45 hektár földterület megvásárlása tökéletes lenne a számomra, mert akkor végre létrehozhatnék öreg lovacskáknak rezervátumot, hogy azok a lelkek, amelyek kiszolgálták az embereket, életük végén végre megbecsülést, békét és nyugalmat leljenek, ne vágóhídon vagy kupecek kezén végezzék.

Nem baj, ha leendő férjem előszeretettel bulizik Horvátországban luxusjachtokon, k@rvák és kokain társaságában, megígérem, ha esetleg botrány törne ki, akkor is ott fogok mellette mosolyogni és fogni a kezét, mint egy jóravaló feleség.

Ereszcsatornákon is leereszkedhet egy kis kábszerrel a táskájában, miközben egy meleg buliból távozik, akkor is kiállok mellette, mosolygok, és elmondom, mennyire keresztényi jó férj, és apa.

Felőlem másnap elmehetünk a pápához is audienciára, de ha gyónás is szerepel a tervei között, akkor az elég sokáig fog tartani, vagyis hálás lennék, ha addig gondoskodna nekem valami programról.

Esetleg, ha lenne eladó terület, amely 45 hektárnál nagyobb, az még tökéletesebb lenne nekem, hiszen, akkor nagyon sok mobilházat is lehetne telepíteni olyan emberek számára, akiknek nincs fedél a feje felett.

Tudom, hogy Önök szerint minden háztartásnak van 800 ezer forint megtakarítása, és legalább 500 ezer forintos fizetést lapátolunk haza, meg minden ember annyit ér, amennyije van.

Ez nagyon szuper, mert a miniszterelnöknek sincs semmije, vagyis végtelen megtiszteltetés a számomra, hogy a nagy úrral végre egy csapatban játszhatom.

Házasságkötésünk szépen csendben is létrejöhet, de ha R. Antal beizzítaná a helikopterét a mi kedvünkért, ám legyen.

Tarthatunk bulit, de csak akkor, ha a menyasszonytáncban összekuncsorgott pénzt, arra költhetem, hogy meleg ételt osszak a rászorulóknak.

Jelenleg egy gyermekem van, őt bedobhatom a közösbe, ha esetleg "CSOK"-ra szeretnénk házat vásárolni.

A babaváró hitelre már az életkorom miatt kevésbé vagyok alkalmas, de ezen ne múljék, ha kell aláírom hites urammal a bankba a szerződést, aztán, mert nem jöttek össze a gyerekek, majd visszafizetjük, vagy jó lenne, ha esetleg addigra születne egy olyan törvény, hogy nem kell visszafizetni.

Nem szeretnék 20 milliós karórát sem, vagyis szeretnék, de akkor blokkal együtt kérném, mert visszavinném, és abból nagyon sok szénát tudnék venni, és szalmát a lovacskáknak!

Nászút igényem sincsen. Csupán annyi kérésem lenne férjem felé, hogy jöjjön el velem egy sétára ebben az országban, hogy lássa milyen az élet a NER-en és a hazug KSH adatokon túl. Amikor egy bácsi az ételdoboz előtt áll és sír, mert üres a doboz, és már napok óta nem evett.

Szeretném őt körbevezetni egy olyan világban, ahol levetül a valóság, hazugságok nélkül.

Az ellen sincs semmi kifogásom, hogy létrehozzak egy céget, vagyis létrehozhatnak számomra egy céget, hogy aztán jó kis megbízásokat kapjak, amelyből szintén megvehetnék földterületet, és végre létrehozhatnék egy MENEDÉKET emberek és idős lovak számára.

Akkor a hitelfelvételhez sem ragaszkodom.

Vagyis velem lehet beszélni, eléggé széles skálán tudok mozogni, ha arról van szó, hogy megvalósíthassam az álmomat. Tudom M. Lőrinc jelenleg V. Andrea által foglalt, ezért gondoltam, hátha van még a fideszes politikusok, és barátok között olyan, aki jelenleg szingli.

Tehát nem ragaszkodom Fideszes politikushoz sem, de annak az a feltétele, hogy közeli barátságot ápoljon fideszes politikussal, esetleg a legjobb, illetve második legjobb barátja legyen.

Ha esetleg kineveznének mondjuk lóügyi miniszterré, vagy lovasügyi miniszterré, vagy lóügyi államtitkárrá az még szuperebb lenne, illetve lovasügyi államtitkárrá, de tárca nélküli miniszternek is kiváló lennék. Ebben az esetben nem ragaszkodom a házasságkötéshez sem.

Louis Vuitton táskát sem szeretnék, mondjuk az árát szintén nemes célokra fordítanám, esetleg ételosztásra, vagy tüzelőt vennék olyan embereknek, akik fáznak a saját otthonukban.

Tudom, hogy leendő férjem még életében nem hallott ilyenről a nyolcszázezer megtakarításos KSH adatok mellett, hogy bizony vannak olyanok, akik saját otthonukban halnak meg, mert kihűlnek, de ennek az országnak van egy NER-en túli arca, ahol bizony az ilyesmi megtörténik.

Fáztak már önök úgy, hogy azt hitték a lelkük is megfagy? Éheztek már napokig, mert nem volt kenyérre sem pénzük? Ugye nem? De ígérem, a házasságkötésünk után megmutatom ezt a valóságot is, amelyet oly nagyon tagadni próbálnak.

Nem tartok igényt palotára, kastélyokra, szállodákra sem, és nem szeretnék állami ménest sem, de, ha leendő férjem vagy barátai szeretnék, hogy szeressek, akkor szeretnék.

Azt nem mondom, hogy jelenlegi kinézetem NER kompatibilis, nem vagyok hasonlítható R. Cecíliához, meg Borbálához, vagy Barbarához (nevekben sosem voltam jó) de azért összetudom kapni magam!

Házasságkötésünk előtt nagy gesztusnak venném, ha kifizetné TB-met, mert jelenleg álláskereső vagyok, de már kiestem a rendszerből, hogy stílusosan fogalmazzak, nem áll túl jól a szénám.

Kedves leendő férjem teljes mértékben szabad életet élhet mellettem illegális bulikon, és egyéb rendezvényeken, én ugyanis az idős, öreg, beteg lovakkal tölteném napjaimat, és éjjeleimet, valamint ételosztásokat szerveznék.

Ideális feleség vagyok, aki a népből való, és mindent megtenne, hogy végre visszaadjon valamit mindabból, ami az elmúlt években azoknak jutott, akik talán meg sem érdemelték.

Ajánlatokat "MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL" jeligére várom privát üzenetben!

ui. A hírekben azt mondták, hogy nincs földterület, meg kölcsön R. Antal feleségének! Még jobb! Így én lehetnék az első! De mint mondottam, nem ragaszkodom én hitelhez!

Szólj hozzá